Betting på Allsvenskan – Odds på svensk fotboll

Det finns massor med odds att upptäcka på svensk fotboll för dig som är sugen på detta. Allsvenskan är den högsta ligan som också är en av få fotbollsligor i världen där det fortfarande råder äkta passion. Detta är tack vare att medlemmarna fortsatt äger 51% av klubbarna. Allsvenskan är den högsta divisionen i Sverige vad gäller klubblagsfotboll. Varje år är det alltid en extrem spänning om vilket lag som kommer att kamma hem titeln och därmed får lyfta den åtråvärda Lennart Johanssons Pokal. Vill du ha riktigt bra odds på Allsvenskan och samtidigt en härlig start på ditt äventyr kan du välja något av spelbolagen nedan som alla har bonusar och riktigt många odds och marknader på svensk fotboll.

Hämta en oddsbonus och få fina odds på Allsvenskan

Spelbolag
Fördelar
Bonus
Vårt betyg
Spela
1
100% upp till 100 kr
2
120 kr gratisspel
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
3
500 kr + 100 Free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
4
500 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
5
3000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

30 omgångar varje säsong

En säsong i Allsvenskan varar i 30 omgångar. Det innebär att de 16 lagen möter varandra såväl hemma och borta. Det lag som efter säsongen har samlat flest poäng vinner också Allsvenskan och får lyfta Lennart Johanssons Pokal. Vinnaren får också kvala till Champions League nästa säsong. De lag som kommer tvåa och trea får kvala till Europa Conference League tillsammans med vinnaren av Svenska Cupen. Om ett av lagen som slutar topp 3 vinner Svenska Cupen tillfaller platsen fyran i Allsvenskan.

Säsongen varar från april till november eller december. Det beror på om det är någon landslagsturnering som EM eller VM under sommaren. Du kan givetvis oddsa på samtliga matcher under hela säsongen och därmed har du utmärkta möjligheter till en riktigt fin spelstund i alla lägen.

Malmö FF har flest ligatitlar

Tittar vi ur ett historiskt perspektiv och nuvarande dominans är Malmö FF den överlägset mest framgångsrika klubben i Sverige. De har 25 seriesegrar, 22 SM-guld och 14 guld i Svenska Cupen. Det är betydligt fler än tvåan IFK Göteborg. Dessutom är Malmö FF det enda lag som nått final i Europacupen, nuvarande Champions League. Det inträffade år 1979 men tyvärr föll “Di Blåe” i finalen med 0-1.

Malmö FF har fortsatt sin dominans på senare år. Genom att kvalificera sig till gruppspelet i Champions League 2014, 2015 och 2021 har de mer pengar än alla klubbar i Allsvenskan tillsammans. Visst ligger de en bit från klubbarna i Premier League men på en svensk nivå är MFF överlägsna.

Andra lag som kämpar i toppen i Sverige är AIK, Hammarby och Djurgården från Stockholm. IF Elfsborg och IFK Norrköping brukar också vara med i toppen och kampen om Europaplatserna. I Stockholm bryr de sig också mycket om vem som blir bäst i stan och detta är en populär marknad bland de från 08-land.

betting på Allsvenskan

Betting på Allsvenskan ger många möjligheter

Hos svenska oddssidor hittar du massor av odds på Allsvenskan. Inför säsongsstart finns det massor av odds tillgängliga på hur det kommer gå under säsongen. Betta på det lag du tror kommer att vinna serien eller vilka som slutar topp 3 och når Europaplatserna. Du kan också betta på vilket lag som blir bäst i Stockholm, Skåne eller på Västkusten.

Det finns också förutsättningar att kunna ta del av live betting på Allsvenskan om du känner för det. Då spelar du live på samtliga matcher och får således en spelupplevelse som är betydligt mer fylld med action. Det är något som vi har höga förhoppningar på att du kommer att uppskatta i din betting. Live odds ger flytande odds i realtid och fortsätter att öka dramatiskt hos spelbolagen.

Ta emot en oddsbonus på Allsvenskan

Vill du oddsa på Allsvenskan kan du göra det med en oddsbonus. Då får du en härlig start i din betting och får ut mer av din spelstund. Ta emot en betting bonus från något av spelbolagen ovan för en flygande start på ditt nästa oddsäventyr.