Betting med Trustly

Trustly har förvandlat bettingvärlden och erbjuder snabba, säkra och enkla transaktioner för dem som älskar att betta online. Den svenska finansiella teknikjätten har blivit en föredragen betalningsmetod för spelare tack vare dess smidiga integration med många bettingsidor och dess förmåga att behandla direkt banköverföringar. Med Trustly har spelare friheten att sätta in och ta ut pengar på ett ögonblick, utan behov av att avslöja känslig information. Denna artikel kommer att undersöka de fördelar Trustly erbjuder spelare inom bettingindustrin och hur denna tjänst bidrar till att förbättra spelupplevelsen. Följ med oss på denna upptäcktsresa med Trustly hos oddssidor.

Spelbolag
Fördelar
Bonus
Vårt betyg
Spela
1
100% upp till 100 kr
2
120 kr gratisspel
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
3
500 kr + 100 Free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
4
500 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
5
3000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Trustlys Historia fram till idag

Trustly grundades 2008 i Stockholm, Sverige, med visionen att göra onlinebetalningar snabbare, säkrare och mer tillgängliga för alla. Genom åren har företaget utvecklat en imponerande teknologi som möjliggör direkt banköverföring mellan konsumenter och företag, vilket har revolutionerat betalningslandskapet.

Trustly slog igenom på allvar när de 2017 introducerade Pay N Play, en lösning som tillåter spelare att börja spela på casinon direkt efter en insättning, utan att behöva genomgå en tidskrävande registreringsprocess. Denna innovation gav Trustly en särskild ställning inom spelindustrin, och ledde till att många ledande spelbolag anammade deras tjänster.

Idag är Trustly verksamt i över 30 europeiska länder och arbetar med många av de mest kända namnen inom spelbranschen. Tack vare förmågan att erbjuda omedelbara transaktioner, hög säkerhet och användarvänlighet, har Trustly blivit ett attraktivt val för spelare som vill ha en sömlös betalningsupplevelse.

Framåtblickande står Trustly inför en spännande framtid. Med en stark historia av innovation och en outtröttlig strävan efter att förbättra, kan vi bara förvänta oss att se Trustly fortsätta att sätta sin prägel på spelindustrin.

Trustly betting

Insättningar med Trustly: En steg-för-steg guide

Välj Trustly som din insättningsmetod: Logga in på ditt spelkonto och gå till kassan eller insättningssidan. Välj Trustly som din betalningsmetod.

Välj din bank: Trustly samarbetar med ett stort antal banker. Välj den bank du vill använda för insättningen.

Logga in på ditt bankkonto: Trustly dirigerar dig till din banks inloggningssida. Ange dina inloggningsuppgifter.

Bekräfta insättningen: Välj det belopp du vill sätta in och bekräfta transaktionen med ditt bankID eller annan verifieringsteknik som din bank använder.

Klar: Pengarna kommer omedelbart att finnas tillgängliga på ditt spelkonto. Du är nu redo att börja betta!

Uttag med Trustly: En steg-för-steg guide

Välj Trustly som din uttagsmetod: Gå till uttagssidan på ditt spelkonto och välj Trustly som din uttagsmetod.

Ange ditt belopp: Skriv in det belopp du vill ta ut från ditt spelkonto.

Bekräfta ditt uttag: Du kommer att omdirigeras till din banks inloggningssida. Bekräfta uttaget med ditt bankID eller annan verifieringsmetod.

Klar: Uttaget behandlas omedelbart, men det kan ta upp till en arbetsdag för pengarna att nå ditt bankkonto, beroende på din banks policy.

Dessa guider skapar en smidig process för att göra insättningar och uttag med Trustly, vilket gör din spelupplevelse ännu bättre.

Fördelar med Trustly Spelbolag

Snabba transaktioner: Trustly erbjuder omedelbara insättningar, så du kan börja betta direkt. Uttag behandlas också snabbt, vilket betyder att du inte behöver vänta länge på dina vinster.

Säkerhet: Trustly är reglerat av Finansinspektionen, vilket innebär att de följer strikta säkerhetskrav. Dessutom sker all dataöverföring via säker SSL-kryptering.

Användarvänlighet: Att använda Trustly är enkelt. Du behöver inte registrera ett konto eller ladda ner någon app. Allt du behöver är ett bankkonto.

Pay N Play: Trustlys innovativa Pay N Play-teknik möjliggör snabb och enkel tillgång till spel utan krånglig registrering.

Ingen extra avgift: Trustly tar inte ut några extra avgifter för sina tjänster. Eventuella avgifter beror på ditt spelbolag eller bank.

Tillgänglighet: Trustly finns tillgängligt på ett stort antal bettingsidor, vilket innebär att du kan använda denna metod på de flesta av dina favoritplatser.

Anonymitet: Eftersom du inte behöver dela dina kortuppgifter med bettingsidorna, behåller Trustly din finansiella information säker och privat.

Ingen kredit: Trustly är en renodlad överföringstjänst, vilket innebär att du bara kan spendera pengar som finns på ditt bankkonto, vilket hjälper till att förhindra överdriven spel.

Stödjer flera valutor: Trustly stödjer ett brett utbud av valutor, vilket gör det till ett bra val för internationella spelare.

Utmärkt kundservice: Trustly har en dedikerad kundtjänst som är redo att hjälpa om du stöter på problem eller har frågor om deras tjänst.

Dessa fördelar gör Trustly till ett utmärkt val för spelare som söker snabba, säkra och bekväma betalningslösningar för sina bettingsidor.

Sammanfattning om Trustly betting

Trustly har revolutionerat spelvärlden genom att erbjuda en säker, snabb och användarvänlig betalningsmetod. Från sina blygsamma början i Sverige, har Trustly vuxit till att bli en ledare inom betalningsteknik, tack vare innovationer som Pay N Play. Genom att erbjuda direkta insättningar och uttag, anonymitet och tillgänglighet på många bettingsidor, erbjuder Trustly en överlägsen betalningsupplevelse. Dessutom, med sin dedikerade kundtjänst och stöd för flera valutor, står Trustly ut som ett utmärkt val för spelare som söker en bekväm och pålitlig betalningslösning för sina bettingsidor.