Betting på landslagsturneringar

När världens bästa fotbollsspelare representerar sina nationer är det som bäst att titta på fotboll. Landslagsturneringar och kvalen till dessa är något alldeles speciellt och detta gäller också när det kommer till betting. Du har massor av odds att upptäcka på de olika landslagsturneringarna och det finns mycket mer än bara VM och EM att upptäcka för dig som spelare. Varje år är det någon landslagsturnering i fotboll vilket gör att det finns en hel värld med möjligheter för dig som spelare. Upptäck själv detta genom att njuta av en komplett spelstund med världens bästa fotboll.

Betta på landslagsturneringar hos dessa oddssidor

Spelbolag
Fördelar
Bonus
Vårt betyg
Spela
1
100% upp till 100 kr
2
120 kr gratisspel
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
3
500 kr + 100 Free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
4
500 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
5
3000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

VM är störst av allt

Fråga en fotbollsspelare vad de helst av allt skulle vinna och den absoluta majoriteten skulle svara fotbolls-VM. Det är inte särskilt konstigt med tanke på den prestige det innebär att vinna VM. Turneringen arrangeras endast vart fjärde år vilket gör den spektakulär och det är endast världens bästa nationer som deltar. Sverige har aldrig vunnit VM men kommit tvåa en gång samt tagit två brons.

Brasilien är istället den nation som vunnit VM flest gånger med sina fem titlar. Dessa inträffade 1958, 1962, 1970, 1994 och 2002. Vidare har Tyskland och Italien vunnit fyra gånger vardera. VM är världens bästa idrottsevenemang vilket du som punter kan dra nytta av.

EM är näst bäst

Med undantag för Uruguay, Argentina och Brasilien är det bara Europeiska lag som vunnit VM. Därför är det inte så konstigt att EM också är den turnering som är näst bäst vad gäller kvalité på fotbollen. Sverige har inte spelat final i EM utan en semifinal från 1992 är det bästa vi fått uppleva. Dock så finns det massor av möjligheter till bra betting hos oddssidor att upptäcka på fotbolls-EM. Även denna turnering avgörs vart fjärde år och är något alldeles speciellt.

Landslagsturneringar

Copa América är offensiv och rolig

När de sydamerikanska lagen gör upp i Copa América är det helt klart underhållande fotboll som vi får ta del av. Brasilien, Argentina och de andra nationerna gör upp om att kunna kalla sig Sydamerikas bästa fotbollsnation vilket innebär en stjärnspäckad turnering. Det finns utomordentliga odds att upptäcka på fotboll och massor av underhållning. Argentina och Uruguay har vunnit turneringen flest gånger med sina 15 titlar. Därefter följer Brasilien med 9 titlar.

Afrikanska Mästerskapen är spännande

Vartannat år i januari avgörs Afrikanska Mästerskapen. Turneringen har fått allt högre status sedan fotbollen i Afrika haft en rejäl utveckling med stjärnor i de stora ligorna. Mohamed Salah, Yaya Touré och flera andra spelat denna turnering som är riktigt spännande. Dock arrangeras den vartannat år mitt under pågående säsong vilket har gjort att den kanske inte har samma status som de turneringar som arrangeras vart fjärde år. Men vad gäller betting finns det helt klart möjligheter för dig.

CONCACAF Gold Cup

Är du sugen på en turnering som kanske gått lite i skymundan ska du helt klart betta på CONCACAF Gold Cup. Här får du möjligheten att spela på en turnering med USA och Mexiko som dragplåster. Det är nämligen bara USA och Mexiko som vunnit turneringen även om andra lag tagit sig till final. Turneringen arrangeras vartannat år och innehåller lag från Nordamerika, Centralamerika och Karibien. Det gör att det kanske inte är världens bästa lag som möts men det brukar bli en trevlig fotboll att titta på för dig som spelare.

Det finns också andra landslagsturneringar att upptäcka för den som vill. FIFA Arab Cup är gamla arabiska mästerskapen som FIFA numera arrangerar. 2021 avgjordes turneringen i Qatar och räkna med större evenemang nu när det är FIFA som är arrangör.