Betting utan konto – odds utan krångel

Av alla fenomen som finns hos spelbolag just nu är det inte mycket som slår betting utan konto. När du oddsar enligt detta koncept kommer du att få en komplett spelupplevelse där du inte behöver oroa dig för exempelvis väntetider vid uttag. För att göra det ännu bättre kommer du också att kunna få smidig registrering med BankID. Upptäck allt som betting utan konto har att erbjuda för att få ut maximalt av din spelupplevelse. Nedan har vi listat några spelbolag som erbjuder betting med snabba uttag och BankID.

Spelbolag
Fördelar
Bonus
Vårt betyg
Spela
1
100% upp till 100 kr
2
120 kr gratisspel
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
3
500 kr + 100 Free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
4
500 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
5
3000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Trustly kom på fenomenet med Pay N Play Betting

Trustly är den betaltjänst som vi har att tacka för betting utan konto. Konceptet kallas också för Pay N Play Betting och är omåttligt populärt just nu och har så varit sedan lanseringen år 2018. Konceptet är lika enkelt som briljant. Du gör en första insättning med Trustly och BankID. I samband med att du gör denna insättning kommer du också att få ett konto skapat per automatik till dig. Därmed slipper du den gamla process som innebär att du fyller i massor av olika sidor när du spelar.

Ännu bättre är det vid uttag eftersom du får pengarna utbetalda på direkten. Trustly har nämligen tagit bort den horribla process som tidigare var fallet där du skulle skicka in mängder av dokument för att verifiera dina uttag. Men numera behöver du inte göra det utan istället använder du dig av BankID och Trustly. Du loggar in på din internetbank via Trustly och väljer bankkonto som pengarna ska in på. Efter att du verifierat ditt bankkonto kommer du att få pengarna utbetalda på direkten.

betting utan konto

Swish är också kompatibelt med betting utan konto

Swish är också en betalningsmetod som är möjligt för den som spelar betting utan konto. Sveriges mest använda betaltjänst fanns innan svensk licens infördes enbart hos Svenska Spel och ATG. Idag har majoriteten av svenska spelbolag, i alla fall de mest etablerade, Swish som betalningsmetod. Swish är lika smidig hos spelbolagen som den är att skicka pengar till dina vänner efter krogkvällen. Detta gäller såväl insättningar som uttag eftersom du använder dig av ditt mobilnummer, Swish-appen, BankID och därefter har du dina vinster på direkten.

Zimpler har kommit fram inom betting utan konto

Zimpler har också blivit en betalningsmetod som börjat dyka upp allt mer hos oddssidor. Den svenska betaltjänsten var länge en mobil tjänst där du kan samla din köp via faktura. Idag är det förbjudet att spela hos spelbolag via faktura sedan svensk licens infördes. Därför har Zimpler gjort en så kallad pivot och erbjuder därmed liknande koncept som Trustly där de fungerar som mellanhand mellan dig och din internetbank.

Därav är Zimpler också möjligt med betting utan konto idag eftersom du använder dig av BankID för såväl insättningar som uttag. Betaltjänsten har blivit väldigt omtyckt och ger smidiga transaktioner till dig som spelare.

Betting utan konto är här för att stanna

Det är enbart svenska spelbolag som kan erbjuda betting utan konto eftersom det krävs BankID för att garantera de blixtsnabba uttagen. När du använder dig av BankID blir din spelupplevelse betydligt mycket bättre och detta är något som verkligen rekommenderas. 

Att behöva vänta på sina vinster är inte roligt. Men tack vare Pay N Play betting slipper du detta och får istället alltid dina vinster på direkten. Vidare kommer du också att kunna ta del av en spelupplevelse med härliga oddsbonusar där omsättningskraven och villkoren är sunda. 

Kom igång idag hos ett spelbolag som erbjuder betting utan registrering. Det är något vi verkligen har höga förhoppningar att du kommer att uppskatta oavsett om du gillar betting på fotboll eller underhållning och specialer..