Betting på ishockey hos oddssidor

I Sverige är det endast fotboll som är en större sport än ishockey. Detta märks också med all tydlighet hos oddssidor som har ett fenomenalt utbud av just odds på ishockey. I Sverige finns det exempelvis SHL som är den inhemska ligan men det är på andra sidan Atlanten, i NHL, som det finns flest odds tillgängligt. När du ska betta på ishockey kommer du alltid att ha perfekta förutsättningar då det finns massor av odds att ta del av. Kom igång på bästa sätt idag och upptäck ishockey odds hos oddssidor och allt som finns tillgängligt på sporten.

Bra odds på ishockey väntar här

Spelbolag
Fördelar
Bonus
Vårt betyg
Spela
1
Gratisspel på upp till 1000 kr
2
100% upp till 500 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
3
100 kr gratisspel plus 50 freespins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
4
100% upp till 1000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
5
100% upp till 2000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

SHL är den inhemska svenska hockeyligan

Den inhemska ishockeyligan är SHL vilken är rankad som världens tredje bästa hockeyliga. Här gör 14 lag upp om SM-guldet och förhoppningen att kunna vinna den ädlaste av pokaler inom svensk ishockey. De 14 lagen möter varandra hemma och borta två gånger under grundserien.

Därefter går de 6 bäst placerade lagen till kvartsfinal. Lag 7 möter Lag 10 och Lag 8 möter Lag 9 i bäst av tre matcher om de två sista platserna i slutspelet. Lag 11 och 12 hamnar i ingenmansland medan Lag 13 och Lag 14 får spela en kvalserie i bäst av 7 matcher om att få stanna kvar i SHL. Förloraren blir degraderad till Hockeyallsvenskan. 

Betting på ishockey

NHL är världens bästa hockeyliga

SHL må vara underhållande men är ingenting mot NHL. I NHL spelar världens bästa hockeyspelare och där finns det massor av underhållning att upptäcka. Världens bästa lag och spelare tillhör serien som innehåller lag från både USA och Kanada. Efter en lång grundserie i NHL väntas Stanley Cup-slutspelet vilket är det som alla hockeyspelare vill vinna.

Flera svenskar har vunnit Stanley Cup och det haglar av svenskar i NHL. Sverige är faktiskt den nation som har flest spelare i NHL efter USA och Kanada, vilket är ett bevis på vilken stor hockeynation som Sverige är. När det kommer till odds och betting finns det massor att upptäcka på NHL, världens bästa hockeyliga. 

Tre olika typer av odds på ishockey 

Det finns tre olika typer av odds tillgängliga på den populära sporten. Innan en säsong drar igång brukar det finnas odds tillgängliga på vinnarspel. Utöver detta finns det också odds på enskilda matcher samt live betting. 

Vinnarspel inför säsongen

Innan en säsong drar igång är vinnarspel ett roligt alternativ, Många tycker att det är spännande att följa att en säsong när de lagt ett bet på hur det ska gå. Det finns många olika alternativ att välja mellan. Till exempel kan du oddsa på vem som kommer att vinna SHL eller vilket lag som vinner respektive konferens i NHL.

Du kan också lägga odds på vem som gör flest mål eller assist, eller totala antalet poäng. Vilket lag går längst i slutspelet av två rivaler eller vem vinner grundserien respektive slutspelet? Desto mer intressant och populär liga ju fler odds erbjuds.

Pre match odds är det vanligaste

Den vanligaste formen av odds är pre match odds. Då kommer du att lägga ett bet på någon av alla de matcher som finns tillgängliga. En hockeymatch kommer alltid att ha en vinnare då det vid oavgjort resultat väntar förlängning och straffar. Därmed kommer du som oddsar 1X2 att ha ett odds som speglar resultatet efter tre perioder. Spelar du Moneyline istället är det resultatet efter förlängning och straffar som gäller. 

Det finns många fler marknader än så att upptäcka. T.ex kan du oddsa på hur många mål det blir i matchen, vem som gör målen, resultat efter enskilda perioder och mycket annat. En hockeymatch kan ha hundratals marknader tillgängliga.

Live betting ger mest spänning

Det går fort i hockey säger man och det finns en anledning till detta uttryck. När du oddsar live kommer du att kunna placera odds på matcher som är igång. Det ger en mer actionfylld och spännande spelupplevelse samtidigt som du också får möjligheten till unika marknader.

Vad som också är mycket bra med live odds är att du kan kombinera detta med live stream. Då kan du titta på ishockey i absolut världsklass och på så sätt njuta av en helhetsupplevelse som innebär att du kan titta på matcherna och placera odds samtidigt. 

Sammanfattning om ishockey betting

Det är inte särskilt konstigt att ishockey betting är så otroligt populärt med tanke på hur stor sporten är i Sverige. Sporten är perfekt för odds eftersom det händer oerhört mycket i en match vilket gör att det är goda möjligheter att kunna placera odds för dig som spelare. Du kan oddsa inför en turnering eller liga på det lag du tror vinner eller vem som gör flest mål.

Det finns också pre match odds på samtliga matcher och möjlighet för dig att kunna ta del av en spelupplevelse som ger det där lilla extra med live betting och live stream. Upptäck själv odds på ishockey idag och allt som det innebär med en oddsbonus. Det finns en hel värld att upptäcka.